Routebeschrijving

Voer uw adres in:

Adres:
Woonplaats:

Huisartsen Spikvoorde
M.C. Escherweg 4a
7425 RJ Deventer
tel: 0570-658866-651555

Vanuit richting Deventer Centrum kunt onze praktijk middels de volgende buslijn bereiken:
Vanaf Deventer (Centraal Station) neemt u stadsbus 5 richting Vijfhoek. U stapt vervolgens op het Andriessenplein uit. U steekt de weg over en volgt A. Diepenbrocklaan, deze gaat over in de Van Deutecumlaan. Aan het einde van deze straat gaat u rechtsaf de Van Leydenweg op. Het is vervolgens de eerste straat links (M.C. Escherweg).

Met de auto kunt ons bereiken:

  • Vanuit richting Deventer Centrum
    Volg de Leonard Springerlaan tot aan de rotonde bij het Andriessenplein. U neemt deze rotonde driekwart (derde afslag) en volgt de A. Diepenbrocklaan. Deze gaat over in de Van Deutecumlaan. Aan het einde van deze straat gaat u rechtsaf de Van Leydenweg op. Het is vervolgens de eerste straat links (M.C. Escherweg).
  • Vanuit richting Colmschate
    In Colmschate gaat u de Oostriklaan op. U gaat de eerste rotondes rechtdoor. Bij de vierde rotonde (Andriessenplein) gaat u rechtsaf. U volgt de A. Diepenbrocklaan. Deze gaat over in de Van Deutecumlaan. Aan het einde van deze straat gaat u rechtsaf de Van Leydenweg op. Het is vervolgens de eerste straat links (M.C. Escherweg).

Parkeren
Aan de voorzijde van het gebouw zijn de parkeerplaatsen. Wij verzoeken u om van deze plaatsen gebruik te maken en niet aan de overzijde van de straat te parkeren.